Werken bij SPIE Belgium

ZOVEEL TROEVEN. ZO SPIE.

Wat maakt ons zo SPIE? Het zou onze lach kunnen zijn. Omdat we houden van de verschillende en ambitieuze projecten en werven waar we op werken. Het zou onze toekomst kunnen zijn. Sterk, ingenieus en duurzaam met smart cities en e-efficiënte gebouwen. Dat zit zeker in onze familie. Slimme, efficiënte mensen die om elkaar geven en samen plezier maken. In alle vier hoeken van het land.

Een duurzaam bedrijf

We zijn trots op alles waar we aan werken. Van industrieën tot ziekenhuizen, van windmolens tot stadions. Gesteund door een sterke Europese groep, groeien wij en helpen wij mee aan een betere wereld. Letterlijk.

Een menselijke cultuur

Wij zijn een (zeer) grote familie van 1.550 mensen op verschillende locaties met een gemoedelijke sfeer. Waar we elkaar helpen en steunen. En waar we elk succes samen vieren.

Gelukkige mensen

Gelukkig omdat we evolueren. Zowel professioneel als persoonlijk. In verschillende jobs en carrières. En als we onze carrière een andere wending willen geven, hoeven we het alleen maar te vragen.

We zijn zo SPIE. In feite zijn we zo SPIE dat we willen dat de hele wereld het weet. Dat ze onze passie, onze energie, onze uitstraling kennen. Maar ook onze diversiteit, onze hartelijkheid en onze projecten.

<p>Wij zijn er trots op een Top Employer te zijn. Al voor de 17e keer! Ons nummer is een geluksbrenger... Omdat we zo gelukkig zijn met de beste collega's die we ooit konden dromen.</p>

Zo trots. Zo gelukkig.

Wij zijn er trots op een Top Employer te zijn. Al voor de 17e keer! Ons nummer is een geluksbrenger... Omdat we zo gelukkig zijn met de beste collega's die we ooit konden dromen.