INDUSTRY

Industry is de industriële afdeling van SPIE Belgium, die alle disciplines omvat om uw industriële projecten in goede banen te leiden: werkzaamheden met betrekking tot leidingen, mechanisch onderhoud, elektriciteit en instrumentatie; maar ook bouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in de sectoren energie, chemie, petrochemie, staalindustrie, farmaceutische industrie en voedingsindustrie … onze multitechnische teams staan voor u klaar.

 

Onze expertisegebieden

Onze specialiteiten zijn: elektriciteit en instrumentatie, klassieke en kunststofleidingen, laag-, midden- en hoogspanning, mechanische montage en demontage, en onderhoudswerken.
 

 • Industriële leidingen
  Van de montagebouw tot de installatie en het onderhoud van leidingen in ons atelier of op onze site, met behulp van uiteenlopende materialen (roestvrij staal, koolstof, aluminium of synthetische materialen).

 • Mechanisch onderhoud
  Interventies voor bestaande installaties en herstellingen.

 • Elektriciteits- en instrumentatiewerken
  Zowel laag- en middenspanning als hoogspanning, in het kader van de energietransitie, essentieel om de CO2-uitstoot te verminderen.

 • Hoogspanning
  Van de installatie van onderstations van 150kV tot 380kV, tot het onderhoud en de aanleg van onderstations en hoogspanningsmasten en -lijnen.

 • Energietransitie
  We zijn in toenemende mate aanwezig op de markt van windturbines, zonnepanelenparken, waterstof, opslag van energie in batterijen, enz.
   

Onze sterke punten

Onze afdeling Industry streeft ernaar innovatieve en doeltreffende oplossingen te ontwikkelen en te integreren op het gebied van elektriciteit, mechanica, instrumentatie en energietransitie. Ze steunt op jarenlange ervaring in tal van industriële sectoren.
 

Expertise & reputatie

Wij stellen onze expertise ten dienste van talrijke klanten, waardoor wij met hen een duurzame vertrouwensrelatie kunnen opbouwen. Dit komt doordat wij in staat zijn steeds de laatste normen en standaarden in onze industriële expertise te integreren.
 

Nabijheid & betrokkenheid

Wij combineren professionele betrokkenheid met dienstverlening in uw nabije omgeving. Door onze vestiging op meer dan 6 sites in België bevinden wij ons steeds dicht bij onze klanten.
 

Korte communicatielijnen

Bij SPIE heeft elke afdeling een eigen structuur, zodat de operationele werking zo doeltreffend mogelijk kan verlopen. Dit leidt tot kortere beslissingslijnen en een betere sturing van de teams op het terrein.
 

Ondernemingszin

Binnen de verschillende eenheden delen de medewerkers dezelfde waarden inzake verantwoordelijkheid, vrijheid en flexibiliteit. Al onze medewerkers zijn geïnspireerd door de waarden van SPIE en door onze “Green Share”-verbintenis. 
 

Toekomstige uitdagingen

« De energietransitie begint bij onszelf. Wij zijn de drijvende kracht achter deze verandering. Iedere persoon is verantwoordelijk voor het welslagen van deze transitie. »

Jean Aerts,
Directeur van de afdeling Industry
 

Als specialist op het gebied van allesomvattende oplossingen voor de industrie, wil onze afdeling Industry een voortrekker blijven, op een verantwoorde manier. Zo stellen we alles in het werk om de milieu-impact voor onze klanten optimaal onder controle te houden.
 

Een blik gericht op innovatie

Doordat we onze expertise voortdurend versterken, kunnen we onze klanten ondersteunen om performante digitale innovaties door te voeren.
 

Ecologisch engagement

Grote ondernemingen ondersteunen om hun ecologisch engagement in praktijk te brengen, betekent ook dat wij hen helpen om hun investeringen te optimaliseren. We stellen hen ook in staat om op termijn hun doelstellingen inzake digitalisering, energie-efficiëntie en veiligheid te bereiken.

 

Ontdek onze laatste verwezenlijkingen in de rubriek Referenties op onze website.

onze laatste verwezenlijkingen

Ontdek

Referenties & Nieuws