INDUSTRY

Industry is de industriële afdeling van SPIE Belgium. 800 werknemers, verdeeld over acht lokale sites (Aalter, Grobbendonk, Geel, Strépy, Moeskroen en Tihange), staan voor u klaar.

 

Nieuwbouw of renovatie, volledige of gedeeltelijke opdracht, grootschalige of kleinere werken, multidisciplinaire of multitechnische aanpak, enz.

U kan een beroep doen op SPIE voor al uw industriële projecten, van het ontwerp tot de uitwerking en het onderhoud. Denk maar aan projectbeheer, engineering, opbouw, testen en indienststelling, technische analyse, enz. Onze specialiteiten zijn: elektriciteit en instrumentatie, klassieke en kunststofleidingen, laag-, midden- en hoogspanning, mechanische montage en demontage, onderhoudswerken en automatisering.

Tijdens de bouw, de renovatie of het onderhoud van een industriële site, moet u op een partner kunnen rekenen die u bijstaat en die de lokale markt perfect kent. Wij beschikken over alle nodige vaardigheden in alle kennisdomeinen. Onze verschillende sites liggen vlakbij : zo geniet u tegelijk van de voordelen van een groot bedrijf als die van een gepersonaliseerde lokale dienstverlening.

Referenties & Nieuws