Werken als ingenieur

Zo ambitieus. Zo SPIE

Bij SPIE is elk project een nieuwe uitdaging.  Of we nu HVAC-installaties of industriële werven realiseren. Nieuwe gebouwen of totale renovaties. Stadions of smart cities. Het begint allemaal met engineering. Op elk gebied dat je maar kunt bedenken. Wat is uw vakgebied?

Autonomie

Lonende functies vereisen veel autonomie en flexibiliteit. We hebben allemaal onze eigen doelen en iedereen beslist hoe we die bereiken.

Uitdagende projecten

Duurzaam. Vooruitziend. Indrukwekkend. Zo zou je onze projecten kunnen omschrijven. En met uw talenten, capaciteiten en inspanningen wordt elk project een succes.

Kwaliteit

Ja, we leggen de lat hoog en komen onze beloften altijd na. Kwaliteit is immers ons handelsmerk. Maar dat geldt ook voor de kwaliteit van het leven. Jouw leven.

Collega’s op het werk

Ontdek het beroep van Project Engineer

Ontdek de functie van HVAC Design Engineer

Zo SPIE. Zo aanwezig. Je ontmoet collega's in kantoren, op werven en op projecten in heel België. Waar we hard werken, elkaar steunen en samen plezier maken. We werken samen als één grote familie op 15 locaties. Van Aalter tot Tihange.

Vacatures voor ingenieurs

Dus … zou u graag een spontane solliciatie sturen?

Ga ervoor, wij houden van initiatieven. Vergeet alleen niet om daarna terug te komen, want als u op deze link klikt, komt u op een andere website terecht. Maar maak je geen zorgen, deze is ook van ons.

Solliciteer nu

Ontdek onze andere beroepen