Profiel

ALS ONAFHANKELIJKE EUROPESE LEIDER IN MULTITECHNISCHE DIENSTVERLENING OP HET VLAK VAN ENERGIE EN COMMUNICATIE, BEGELEIDT SPIE HAAR KLANTEN BIJ HET ONTWERP, DE UITVOERING, DE UITBATING EN HET ONDERHOUD VAN ENERGIEZUINIGE EN MILIEUVRIENDELIJKE INSTALLATIES.

 

Of het nu gaat om elektriciteit, mechanica, klimaatsystemen, energie, communicatienetwerken, digitalisering of infrastructuur, SPIE Belgium brengt vakmanschap en prestatiegerichtheid samen om u een optimaal technisch en digitaal resultaat te bieden: energie, elektriciteit, instrumentatie, mechanica, industriële piping, automatisering, verkeersregeling, klimaatregeling, datacenters en de cloud, documentbeheer, IP-infrastructuur, IT-gebruiksomgeving ...
 

Van ontwerp tot onderhoud: SPIE Belgium biedt u maatwerk aan zodat u uw activa kunt opwaarderen, uw kosten beter in de hand kunt houden en u zich kan concentreren op uw kernactiviteit.
 

Onze innoverende en efficiënte teams bieden u elke dag de beste technologie, zodat u uw concurrentie- en veiligheidsdoelstellingen kan halen, en dat op vier grote markten: Smart City, E-fficient buildings, Energie en Industrie.
 

SPIE Belgium telt 13 vestigingen in België en 1 in Luxemburg, en heeft 1.550 mensen in dienst. Het bedrijf is onderverdeeld in 4 afdelingen: Industry, Building Solutions, Infrastructure et ICS.

De groep SPIE heeft wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in dienst en is sterk lokaal verankerd. Zo behaalde SPIE in 2023 een geconsolideerde omzet van 8.7 miljard euro en een geconsolideerde EBITA van 584 miljoen euro.