BUILDING SERVICES

Bent u een ondernemer of vastgoedbeheerder en bent u op zoek naar lokale begeleiding voor de exploitatie, de besturing en het onderhoud van uw technische installaties? De Building Services afdeling van SPIE Belgium verleent diensten met grote toegevoegde waarde voor uw infrastructuren – winkelcentra; industriecentra, hotels, ziekenhuizen, kantoren, enz. – om de prestaties en het comfort ervan te garanderen op lange termijn.

 

Onze expertisegebieden

Van engineering tot multitechnisch onderhoud, bestrijkt de expertise van Building Services alle technische prestaties van uw gebouwen:

 

Technologische vooruitgang en energie-efficiëntie

Building Services combineert geavanceerde technieken en energie-efficiëntie voor een optimaal dagelijks onderhoud van uw installaties en de valorisatie van het verbruik.

Onze begeleiding omvat alle technische bijstandsdiensten:

Digitalisering voor doeltreffende besturing

Ons geconnecteerd besturingsplatform SMART FM 360° centraliseert, beheert en analyseert de onderhouds- en exploitatiegegevens van een gebouw. U kunt de onderhoudsactiviteiten die wij aan uw installaties uitvoeren in real time volgen. Deze innovatieve oplossing is van overal en vanaf elk type terminal toegankelijk, en garandeert de onderlinge verbinding van de systemen, de diensten en de gebruikers. Een belangrijke prestatiefactor en een antwoord op de milieu-impact.

 

De voordelen van beheer op afstand

 

Onze sterke punten

“Luisteren naar de behoeften van onze klanten en hen passende oplossingen bieden is de missie va onze divisie Building Services. Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen we hen een unieke ervaring bieden met een hoog niveau van expertise en betrokkenheid.“

Pascal Lekeu, Directeur van de afdeling Building Services

 

Meer comfort

Door uitvoering van proactief onderhoud op afstand neemt uw comfort en dat van uw gebruikers nog toe.
 

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Wij bieden kwaliteitsvolle, functionele oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met uw financiële vereisten.
 

Grotere betrouwbaarheid

Onze milieuvriendelijke benadering is gunstig voor de goede werking van uw installaties, die duurzamer worden.
 

Optimaliseren

Het regelmatige onderhoud en het doeltreffende beheer van uw installaties zijn essentieel om uw exploitatie- en werkingskosten te verminderen.

 

Toekomstige uitdagingen

Het hoofd bieden aan de klimaatverandering is een grote uitdaging voor professionals in de bouwsector. Bij SPIE hebben we oog voor dit aspect op alle niveaus van onze organisatie. Onze afdeling Building Services past een milieuvriendelijke strategie van energieterugwinning toe voor het beheer van uw gebouwen.
 

Uiterst energie-efficiënte oplossingen

Voor betere energieprestaties zorgen betekent doeltreffend optreden ten behoeve van het milieu en zo anticiperen op de toekomst.
 

Data-driven design, met het oog op Smart Building

Via intelligente gegevensinzameling met betrekking tot het gebouw zorgen we voor meer flexibiliteit en een grotere efficiëntie, en dus ook voor een langere levensduur van de gebouwen.
 

Energieprestatiecontracten (EPC)

Door u te begeleiden bij de uitvoering en opvolging van uw energieprestatiecontract (EPC) helpen we u om uw verbruik permanent te verminderen.

 

Ontdek onze laatste verwezenlijkingen in de rubriek Referenties op onze website.

Onze laatste verwezenlijkingen

Ontdek

Referenties & Nieuws