Werken in ondersteunende functies.

Zo motiverd. Zo SPIE.

Wat maakt SPIE zo speciaal? Zijn het onze projecten, onze ingenieurs, onze technici? Dat is waar. Maar geen van hen zou kunnen schitteren zonder onze collega's in verkoop, marketing, finance, juridische zaken en human resources. Zij zorgen ervoor dat SPIE elke keer weer geweldig werk kan leveren.

Autonomie

Lonende functies vereisen veel autonomie en flexibiliteit. We hebben allemaal onze eigen doelen en iedereen beslist hoe we die bereiken.

Ontwikkeling

Ja, je krijgt een uitdagende opleiding. Maar bovenal zul je leren en groeien op het terrein. Met uitdagende opdrachten en projecten, en ervaren collega's.

Kwaliteit
Ja, we leggen de lat hoog en komen onze beloften altijd na. Kwaliteit is immers ons handelsmerk. Maar dat geldt ook voor de kwaliteit van het leven. Jouw leven.

Collega’s op het werk

— Barhoum Najla, Accounting Supervisor

"Dankzij de opleidingen die me werden aangeboden maar ook dankzij de leerrijke uitdagingen die ik kreeg, kreeg ik nieuwe en uitdagende verantwoordelijkheden. Want boekhouding en financiën gaan niet alleen over facturen; digitalisering - bijvoorbeeld - staat ook centraal in ons bedrijf."

— Amaury Mertens, Legal Councel

"Elk dag opnieuw uitdagend & boeiend! Zoeken naar die pragmatische oplossing voor de business die niet hoeft in te boeten aan juridische juistheid."

Zo SPIE. Zo motiverend. Vertegenwoordigers, recruiters, boekhouders, analisten, conciërges, ... Ze maken allemaal deel uit van de (zeer) grote SPIE-familie, of ze nu op ons hoofdkantoor in Brussel werken of in een van onze 15 vestigingen verspreid over het hele land.

Dus … zou u graag een spontane solliciatie sturen?

Ga ervoor, wij houden van initiatieven. Vergeet alleen niet om daarna terug te komen, want als u op deze link klikt, komt u op een andere website terecht. Maar maak je geen zorgen, deze is ook van ons.

Solliciteer nu

Ontdek onze andere beroepen