Werken als Project Manager

Zo goed beheerd. Zo SPIE.

Bij SPIE is er altijd veel te doen.  Van ziekenhuisrenovaties tot nieuwe industriële projecten. Van HVAC-installaties tot smart cities projecten. En bij elke opdracht zorgen onze Project Managers ervoor dat alles op rolletjes loopt. Op tijd, binnen het budget en tot tevredenheid van alle betrokken partijen. Ben je er klaar voor?

Autonomie

Lonende functie vereisen veel autonomie en flexibiliteit. We hebben allemaal onze eigen doelen en iedereen beslist hoe we die bereiken.

Uitdagende projecten

Duurzaam. Vooruitziend. Indrukwekkend. Zo zou je onze projecten kunnen omschrijven. En met uw talenten, capaciteiten en inspanningen wordt elk project een succes.

Kwaliteit

Ja, we leggen de lat hoog en komen onze beloften altijd na. Kwaliteit is immers ons handelsmerk. Maar dat geldt ook voor de kwaliteit van het leven. Jouw leven.

Collega’s op het werk

— Norman Kabir, Project Manager Infrastructure

"Van pompstations tot het veiliger maken van de metro voor de gebruikers, ik ben trots op het nut en het belang van de projecten die aan mij zijn toevertrouwd."

— Thijs Clarkson, Project Manager Infrastructure

"Bij SPIE werk ik mee aan multidisciplinaire projecten op plaatsen waar je anders nooit zou komen."

Zo SPIE. Zo aanwezig. Je ontmoet collega's in kantoren, op werven en op projecten in heel België. Waar we hard werken, elkaar steunen en samen plezier maken. We werken samen als één grote familie op 15 locaties. Van Aalter tot Tihange.

Vacatures voor Project Managers

Dus … zou u graag een spontane solliciatie sturen?

Ga ervoor, wij houden van initiatieven. Vergeet alleen niet om daarna terug te komen, want als u op deze link klikt, komt u op een andere website terecht. Maar maak je geen zorgen, deze is ook van ons.

Solliciteer nu

Ontdek onze andere beroepen