Werken als technieker.

Zoveel variatie. Zo SPIE.

Bij SPIE staat techniek voor verscheidenheid. Van elektriciteit tot mechanica. Van kleine ziekenhuizen tot grote industrieën. Van belonend tot zeer belonend. En altijd werken met de beste tools, de nieuwste technologie en fantastische collega's. Zoals jij?

Autonomie

Lonende jobs vereisen veel autonomie en flexibiliteit. We hebben allemaal onze eigen doelen en iedereen beslist hoe we die bereiken.

Ontwikkeling

Ja, je krijgt toegang tot een breed scala aan opleidingen. Maar bovenal zul je leren en groeien op het terrein. Met uitdagende opdrachten en projecten, en ervaren collega's.

Openheid

Hechte teams, professionele collega's en, last but not least, managers die zich om je bekommeren en luisteren naar wat je te zeggen hebt. Dat is hoe we graag werken.

Collega’s op het werk

<p>Elektricien</p><p> </p>

Elektricien

 

<p>Lasser – pijpfitter</p>

Lasser – pijpfitter

Zo SPIE, zo aanwezig. U kunt onze technici vinden op 15 locaties in het hele land. Of moeten we families zeggen? Elk in hun eigen regio, van Aalter tot Tihange. waar ze samenwerken op bouw- en onderhoudswerven. Met de beste tools en de hulp van geweldige collega's.

Jobs voor technici

Dus … zou u graag een spontane solliciatie sturen?

Ga ervoor, wij houden van initiatieven. Vergeet alleen niet om daarna terug te komen, want als u op deze link klikt, komt u op een andere website terecht. Maar maak je geen zorgen, deze is ook van ons.

Solliciteer nu

Ontdek onze andere beroepen