INFRASTRUCTURE

Infrastructure is de afdeling van SPIE Belgium voor de infrastructuursector. Ze is voornamelijk toegespitst op openbare infrastructuur op nationaal niveau, en op technologische vooruitgang met het oog op slimmere steden en vervoerssystemen, met bijzondere aandacht voor verkeersbeheer (smart traffic). Bent u verantwoordelijke bij een bestuur voor openbaar vervoer, zoals luchthavens, spoorwegen, busmaatschappijen, waterwegen, tunnels, wegen, enz.?  Of behoort u tot een instantie voor verkeersbeheer? Ons doel: u een oplossing op maat bieden die zo goed mogelijk beantwoordt aan uw verwachtingen en aan de eisen van de gebruikers.

 

Onze expertisegebieden

Van advies tot ontwerp en projectbeheer: u kunt bij de afdeling Industry terecht voor een brede waaier aan competenties: automatisering, productie en montage, inrichting, beheer van infrastructuur en collectieve voorzieningen, inclusief beveiliging en bescherming van het milieu. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, mechanica en automatisering..

 

Onze sterke punten

Om een betere leefomgeving te creëren voor de toekomst moeten wij onze klanten begrijpen, maar ook de economische, maatschappelijke en klimaatuitdagingen van hun projecten.
 

« De afdeling Infrastructure van SPIE Belgium streeft ernaar om onze levenskwaliteit op een milieuvriendelijke manier te verbeteren. Dankzij onze verworven vaardigheden, technische hulpmiddelen en vooruitziende blik kunnen we onze klanten begeleiden bij hun duurzame oplossingen voor de verschillende vormen van mobiliteit. »

Mario Brusselmans,
Directeur van de afdeling Infrastructure

 

Klantgerichtheid

Ook al is SPIE Belgium actief op een markt die bijna uitsluitend wordt aangestuurd via aanbestedingen, toch spannen wij ons in om langdurige partnerschappen met onze klanten tot stand te brengen. Onze uitstekende relatie vloeit voort uit het feit dat wij voortdurend op zoek gaan naar innovatieve oplossingen op maat.
 

Ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus

Onze afdeling Infrastructure treedt op als een echte oplossingsintegrator. Wij bieden globale dienstverlening op basis van geavanceerde technologie, optimalisering en onderhoud.
 

Teams van experten

Onze werknemers hebben toegang tot uiteenlopende opleidingen (technisch, beveiliging, beheer, knowhow, enz.), naast de permanente opleiding op het terrein.
 

Toekomstige uitdagingen

Onze afdeling Infrastructure was een van de eerste afdelingen die een bijdrage leverde aan de “Green Share”-coëfficiënt van de Groep, en ze stelt alles in het werk om de milieu-impact van haar klanten onder controle te houden.
 

Innovatie staat centraal

Wij gaan door met onze proactieve benadering met betrekking tot de laatste technologische ontwikkelingen, door milieuvriendelijke innovaties (zoals e-mobiliteit of e-elektromobiliteit bijvoorbeeld) centraal te stellen.
 

Zoektocht naar slimmere en duurzamere oplossingen

Onze prioriteit: duurzaamheid. Wij begeleiden onze klanten in alle stappen van hun duurzame ontwikkeling en voortdurende vooruitgang, door steeds op zoek te gaan naar de “slimste” oplossingen.
 

Energie-efficiëntie

De energie van infrastructuren onder controle houden wordt de komende jaren een van de grootste uitdagingen. Wij helpen onze klanten vooruitgang te boeken op het gebied van energievermindering. Dat gebeurt door het verbruik te optimaliseren of door specifieke technologieën te implementeren.

 

Ontdek onze laatste verwezenlijkingen in de rubriek Referenties op onze website.

Onze laatste verwezenlijkingen

Ontdek

Referenties & Nieuws