CONSTRUCTION AWARDS BXL

SPIE Belgium wint categorie ‘Toeleiding’ tijdens de eerste editie van de Construction Awards BXL

Brussel, 17 juni 2019 – SPIE Belgium, een dochteronderneming van SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het vlak van energie en communicatie, mocht deze namiddag de hoofdprijs voor de categorie ‘Toeleiding’ van de Construction Awards BXL 2019 in ontvangst nemen. Constructiv organiseert deze awards.

Tijdens de officiële plechtigheid vanmiddag in het stadhuis van Brussel haalde SPIE Belgium de eerste prijs binnen in de categorie ‘Toeleiding’ van de Construction Awards BXL. Deze awards werden voor de allereerste keer georganiseerd door Constructiv, een organisatie die diensten aanbiedt aan bedrijven en werknemers in de bouwsector.

Met de Construction Awards BXL beloont Constructiv de meest verdienstelijke Brusselse bouwbedrijven in drie domeinen: competentiebeheer, welzijn en toeleiding.

SPIE Belgium wist zich te onderscheiden in de categorie ‘Toeleiding’ dankzij haar recruteringsacties, de opleidingen voor haar werknemers, het aantal BIB's (BouwIngroeiBaan) en tot slot de integratie van nieuwe werknemers.

 ‘We zijn bijzonder fier op deze prijs. Het is een terechte erkenning voor al onze inspanningen op het vlak van recrutering, begeleiding en ontwikkeling van onze medewerkers in het algemeen, en voor onze capaciteit  om jongeren te recruteren en te integreren’, aldus Jean-Pierre Martin, Directeur Human Resources.

Nieuws en bijhorende evenementen