Spie Belgium Division ICS

ICS

ICS is de IT-afdeling van SPIE Belgium. Wij ondersteunen en faciliteren de digitale transformatie van onze klanten, dankzij een allesomvattende portefeuille van geïntegreerde IT-oplossingen. Bent u actief in de privé-, overheids-, industriële of financiële sector? Onze afdeling biedt een brede waaier van solide en flexibele IT-diensten aan, zoals gebruikersomgevingen, datacenters of beveiliging van uw gegevens. Onze focus: Cloudtransformatie en Managed Services - het beheer van IT-systemen op afstand.

 

Onze expertisegebieden

Om de prestaties van onze klanten te verbeteren en tegelijkertijd de gebruikerservaring te vereenvoudigen, combineren we onze technologische expertise met multitechnische diensten en oplossingen. Ons team bestaat uit gecertificeerde en talentvolle IT-experts, die worden bijgestaan door een doeltreffende commerciële organisatie:

 

Onze sterke punten

Al 35 jaar lang ontwerpt, integreert, exploiteert en financiert onze afdeling allesomvattende en schaalbare IT-oplossingen in 5 technologische expertisegebieden.
 

Workspace

Uw IT-infrastructuur begint bij een werkomgeving met optimale diensten en uitrusting voor uw medewerkers.
 

Printing & Document Management

Beter printen, en tegelijk de volumes en kosten onder controle houden.
 

IP-connectiviteit

Een uiterst performant, flexibel en beveiligd netwerk voor een divers connectiviteitsaanbod.
 

Datacenter & Cloud

Een schaalbare, hybride cloudinfrastructuur volgens een langetermijnstrategie.
 

IT-beveiliging

Erkende, op uw systemen afgestemde oplossingen aanbieden voor uw IT-beveiliging.

 

Twee nieuwe oplossingen:
 

Wij stippelen samen met u de beste weg uit om over te schakelen naar de cloud (hybride), dankzij een gestructureerde en allesomvattende aanpak op maat van uw behoeften.
 

Wij bieden een snelle controle van de maturiteit van uw IT-systeem en formuleren daarbij aanbevelingen: initiatieven en projecten die kunnen worden ingevoerd om uw IT-systeem zo doeltreffend mogelijk te beschermen.
 

 

Toekomstige uitdagingen

IT-expertise

Dankzij onze vaardigheden op de lokale markt zijn we in staat om meer onafhankelijke oplossingen aan te bieden (Cloud, IT Security, Document Management, enz.), aangepast aan uw behoeften en aan uw bedrijfsactiviteiten.
 

Synergie

Door onze integratie in SPIE Belgium kunnen we zorgen voor afstemming met de 4 andere afdelingen van de Groep bij de digitalisering van 4 kernmarkten: Industry services, e-Buildings, Energies, Smart Building.

 

Ontdek onze laatste verwezenlijkingen in de rubriek Referenties op onze website.

Meer informatie ?

Surf naar SPIE-ICS.BE

Onze laatste verwezenlijkingen

Ontdek

Referenties & Nieuws