Spie Belgium Division ICS

ICS

De afdeling ICS behelst de ICT-expertise van SPIE Belgium

 

Het is onze ambitie om de digitale transformatie van onze klanten te ondersteunen en te faciliteren, om zo een echte hoeksteen te zijn voor hun groei. Onze globale aanpak bestaat uit het co-creëren van solide en flexibele ICT-oplossingen die gericht zijn op de uitda­gingen van onze klanten. Op die manier willen we de prestaties verhogen en de gebruikerservaring vereenvoudigen. SPIE Belgium – Afdeling ICS ontwerpt, integreert, exploiteert en financiert end-to-end en schaalbare ICT-oplossingen, gaande van de gebruikersomgeving tot het datacenter en de beveiliging van alle gegevens van onze klanten. Bovendien, combineren we onze technologische expertise met de oplossingen en multi technische diensten van SPIE Belgium om zo een globale aanpak te bieden die beantwoordt aan de noden van onze klanten.

Met meer dan 35 jaar ervaring op de Belgische markt, beheersen we de nieuwste, baanbrekende technologieën en begeleiden uw in uw ICT projecten met een multi-merken benadering.

Rendez-vous sur notre microsite SPIE-ICS.be

 

Voor meer informatie, surf naar onze minisite SPIE-ICS.be.

 

Onze oplossingen

Onze geïntegreerde ICT oplossingen kunnen worden onderverdeeld in 5 expertise domeinen :  

Om meer te weten te komen over elkeen van deze oplossingen, afspraak om de tab « Solutions » van de microsite gewijd aan onze divisie.

 

Onze diensten

Voor elke oplossingen bieden wij bovendien een hele waaier aan diensten :

Afspraak via onze tab « Services » van onze microsite om meer inlichtingen te bekomen over deze diensten.

 

Blog

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste tendensen en IT onderwerpen? Afspraak op onze blog !

 

Meer informatie ?

Surf naar SPIE-ICS.BE

Referenties & Nieuws