SPIE krijgt voor de zestiende keer het certificaat Top Employer in België

SPIE Belgium trok in 2022 meer dan 250 nieuwe talenten aan en zoekt nog 260 profielen in 2023

Brussel, 17 januari 2023SPIE Belgium, de Belgische dochteronderneming van SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, neemt met trots voor de zestiende keer het certificaat 'Top Employer' in België in ontvangst. De talrijke inspanningen die ze leverden op het gebied van aanwerving, integratie van nieuwe medewerkers en welzijn op het werk worden dus opnieuw naar waarde geschat.

Op dinsdag 17 januari nam SPIE Belgium het certificaat van Top Employer 2023 in ontvangst tijdens een virtueel feest dat georganiseerd werd door het Top Employers Institute. Dat internationale certificeringsinstituut erkent uitmuntendheid inzake humanresourcesmanagement bij bedrijven. Om de certificering van de nieuwe Top Employers 2023-winnaars te vieren, vindt een reeks fysieke evenementen plaats in verschillende steden over de hele wereld. Brussel is op 19 januari aan de beurt. Plaats van het hele gebeuren: Bozar.

SPIE Belgium presteerde in 2022 bijzonder goed op deze drie vlakken: 

Annik Vandeputte, HR Development Manager bij SPIE Belgium: "Het doet ons veel plezier dat we dit certificaat voor de zestiende keer in ontvangst mogen nemen. In 2023 gaan we uiteraard op dit elan verder. Ik kan nu al vertellen dat we op zoek zijn naar 260 nieuwe collega’s voor onze Belgische dochteronderneming. En aangezien die over heel België actief is, zullen de nieuwe medewerkers elke dag in een aangename werkomgeving kunnen werken! In 2023 lanceren we ook onze gloednieuwe employer-brandingcampagne. Het wordt een gedurfde en verrassende campagne die SPIE op het lijf geschreven is. We kijken er al naar uit ze de komende weken op onze netwerken te onthullen."

Het Top Employers Institute werd meer dan 30 jaar geleden opgericht. Dit internationale certificeringsbedrijf beloont werkgevers die hun werknemers uitstekende arbeidsomstandigheden bieden. Sinds zijn oprichting heeft het Top Employers Institute meer dan 1.800 organisaties in 123 landen/regio's beloond. Alle ondernemingen die een certificaat als ‘Top Employer’ in de wacht hebben gesleept, hebben samen een positieve invloed op het leven van meer dan 8.000.000 werknemers over de hele wereld.