SPIE krijgt voor de vijftiende keer het certificaat Top Employer in België

SPIE Belgium blijft op doeltreffende wijze nieuw talent aantrekken en inpassen, en zet sterk in op het welzijn van haar werknemers

Brussel, 20 januari 2022SPIE Belgium, een dochteronderneming van de groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, is erg trots dat het voor de vijftiende keer is uitgeroepen tot 'Top Employer'.

 

Op donderdag 20 januari neemt SPIE Belgium het certificaat van Top Employer 2022 in ontvangst tijdens een virtueel feest dat wordt georganiseerd door het Top Employers Institute, het internationale certificeringsinstituut dat uitmuntendheid inzake human resources management bij bedrijven erkent.

 

SPIE Belgium presteerde in 2021 bijzonder goed voor de volgende drie punten:

 

Ook in 2021 bleef SPIE Belgium nieuwe werknemers van nabij en langdurig opvolgen nadat ze bij het bedrijf aan de slag zijn gegaan. De Belgische dochteronderneming geeft haar werknemers veel vrijheid op het vlak van werkuren en -locaties. Die flexibiliteit zit trouwens al jaren in het DNA van het bedrijf.

 

Annik Vandeputte, verantwoordelijke hr-ontwikkeling bij SPIE Belgium: “We zijn natuurlijk trots dat we dit certificaat voor de vijftiende keer hebben behaald. Het is een mooie bekroning van het harde werk dat we een heel jaar hebben geleverd om van SPIE een bedrijf te maken waar het goed werken is. Momenteel zijn we de enige binnen de sector met de titel van Top Employer, wat ons alleen maar trotser maakt. Voor kandidaten die bij SPIE solliciteren, maakt zo'n certificaat echt het verschil. Vaak is het namelijk een belangrijk criterium bij hun zoektocht naar een nieuwe job.”

 

Het Top Employers Institute werd meer dan 25 jaar geleden opgericht. Dit internationale certificeringsbedrijf beloont werkgevers die hun werknemers uitstekende arbeidsomstandigheden bieden. Sinds zijn oprichting heeft het Top Employers Institute meer dan 1600 organisaties in 119 landen/regio's beloond. Alle ondernemingen die een certificaat als 'Top Employer' in de wacht hebben gesleept, hebben samen een positieve invloed op het leven van meer dan 6.900.000 werknemers over de hele wereld.

 

'Key Performance Indicator', kritieke prestatie-indicator in het Nederlands.