SPIE VERKOZEN TOT ‘TOP EMPLOYER’

SPIE is voor de twaalfde keer verkozen tot ‘Top Employer’ in België

SPIE valt op door haar procedures voor de aanwerving en integratie van nieuwe werknemers, haar inspanningen op het vlak van employer branding en haar permanente opleiding.

Brussel, 31 januari 2019 – SPIE Belgium, dochteronderneming van de SPIE-groep, onafhankelijk Europees leider in multitechnische diensten voor de energie- en communicatiesectoren, is voor de twaalfde keer benoemd tot ‘Top Employer België’. Die benoeming heeft het bedrijf te danken aan vier algemene aandachtspunten waaraan het in 2018 heeft gewerkt.

Vandaag, 31 januari 2019, heeft SPIE Belgium het officiële certificaat van Top Employer 2019 in ontvangst genomen. Het bedrijf is daarmee één van de 64 ondernemingen die door het Top Employers Institute in België benoemd zijn.

Om bij die exclusieve groep te kunnen horen, moet een bedrijf de verschillende fasen van het certificatieprogramma met succes doorstaan. Enkel de werkgevers die optimale omstandigheden creëren voor de ontwikkeling van hun medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, kunnen ernaar dingen.

Enkele van die omstandigheden zijn een werkomgeving van hoge kwaliteit, de ontwikkeling van talent in alle rangen van de onderneming en de onophoudelijke verbetering van de werking bij HR.

SPIE Belgium is er voor de twaalfde keer in geslaagd aan de strikte selectiecriteria van het Top Employers Institute te beantwoorden. Van alle aspecten van het HR-beleid waarop de onderneming werd beoordeeld, wou SPIE dit jaar het accent leggen op vier algemene aandachtspunten:

Annik Vandeputte, verantwoordelijke voor de ontwikkeling van HR bij SPIE Belgium, licht toe: “We zijn er bij SPIE bijzonder trots op dat we deel uitmaken van de familie van Top Employers in België. We zullen in 2019 overigens met veel plezier 250 nieuwe werknemers welkom heten in onze aangename onderneming.