SPIE Belgium voor de zeventiende keer gecertificeerd als Top Employer

In 2024 zullen de "SPIEcialisten, meer dan ooit, met trots de waarden van SPIE Belgium hoog houden.

Brussel, 18 januari 2024 SPIE Belgium, het Belgische filiaal van SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, behaalt voor het zeventiende jaar het ‘Top Employer’-certificaat. Deze onderscheiding beloont en benadrukt de talrijke acties die zijn ondernomen op het gebied van human resources, ethiek, integriteit en MVO, maar ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden en leiderschap.

 

Op donderdag 18 januari zal SPIE Belgium officieel de Top Employer 2024-certificering ontvangen tijdens het evenement dat in Antwerpen wordt georganiseerd door het Top Employers Institute, een internationale certificeringsinstantie die de uitmuntendheid van de HR-managementpraktijken van bedrijven erkent.

 

In 2023 presteerde SPIE Belgium bijzonder goed in vijf domeinen:

 

Annik Vandeputte, HR Development Manager bij SPIE Belgium: "Mensen staan bij ons centraal en we willen onze teams bij SPIE Belgium elke dag een verrijkende ervaring bieden.  Deze Top Employer certificering toont ons engagement voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers."

 

Het Top Employers Institute, dat meer dan 30 jaar geleden werd opgericht, is een internationaal certificeringsorgaan dat uitmuntendheid onderscheidt in de arbeidsomstandigheden die werkgevers hun werknemers bieden. In 2023 heeft het Top Employers Institute meer dan 2300 organisaties in 122 landen gecertificeerd. Deze gecertificeerde Top Employers hebben een positieve impact op het leven van meer dan 9 miljoen werknemers wereldwijd.