Pascal Lekeu benoemd tot algemeen directeur van SPIE Belgium

Cergy, 1 juli 2024 SPIE, Europa's leidende onafhankelijke leverancier van multi-technische diensten op het gebied van energie en communicatie, kondigt de benoeming aan van Pascal Lekeu tot Managing Director van SPIE Belgium met ingang van 1 juli 2024. Hij volgt daarmee Hein Dirix op en treedt toe tot het Executive Committee van de SPIE-groep.

Sinds hij in januari 2023 in dienst trad bij SPIE Belgium, was Pascal Lekeu eerst directeur van de divisie Building Services voordat hij in februari 2024 aan het hoofd kwam te staan van de nieuwe divisie Building Solutions.

Pascal Lekeu, 59 jaar, behaalde een bachelor ingenieur elektromechanica aan de Haute Ecole Blaise Pascal. Hij begon zijn carrière bij KONE in 1988 voordat hij in 2008 toetrad tot het directiecomité van KONE België & Luxemburg. In 2015 werd Pascal Lekeu gepromoveerd tot Managing Director van KONE België & Luxemburg en vervolgens, in 2021, tot Director New Equipment Business van KONE France.

De loopbaan van Pascal Lekeu en zijn uitstekende integratie binnen de divisies van SPIE Belgium zullen hem in staat stellen de ontwikkeling van het bedrijf voort te zetten en nieuwe vaart te geven.

Pascal Lekeu over zijn nieuwe verantwoordelijkheden bij SPIE: "Het is mijn ambitie om met trots de waarden van SPIE in het algemeen en duurzaam ondernemen in het bijzonder, hoog te houden en om onze medewerkers in het middelpunt van onze prioriteiten te plaatsen, aangezien zij onze beste troef zijn om ons te onderscheiden op de concurrerende markten waarin wij actief zijn.”