DOCKS BRUXSEL

Dankzij SPIE loopt technisch alles op rolletjes in het winkelcentrum Docks Bruxsel

Brussel, 19 augustus 2019 – SPIE Belgium, een dochteronderneming van SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het vlak van energie en communicatie, staat sinds de officiële opening in 2016 in voor het onderhoud van de technische installaties van het winkelcentrum Docks Bruxsel. We maken de balans van een vruchtbare samenwerking tussen het retailmanagementteam van JLL (Jones Lang LaSalle) en SPIE Belgium.

Docks Bruxsel in Schaarbeek opende in 2016 de deuren en biedt bezoekers een unieke ervaring: je kunt er terecht voor plezier en ontspanning, shoppen, lekker eten, cultuur en entertainment. Dit winkelcentrum van de nieuwe generatie werd uitgetekend door de Belgische vastgoedontwikkelaar Equilis en is inmiddels eigendom van AiMCO en Portus Retail. Zij rekenen op SPIE Belgium voor het beheer en het onderhoud van de installaties sinds de start van de bouwfase.

Olivier Huart, business unit manager bij SPIE Belgium, benadrukt: "SPIE Belgium haalde alle loten binnen waarvoor het bedrijf een offerte had ingediend: hoogspanningscabines, elektriciteit en HVAC (verwarming, koeling, ventilatie). We hebben dus eerst alle installaties zelf geplaatst en nu zorgen we voor het dagdagelijkse onderhoud ervan.”

Olivier en zijn team staan nog altijd in voor het onderhoud van de systemen. Het team van vier SPIE-medewerkers staat voortdurend paraat voor interventies om het de bezoekers van Docks Bruxsel zo comfortabel mogelijk te maken. Naast het winkelcentrum onderhoudt SPIE ook de evenementenhal Docks Dôme, met een capaciteit van 1500 gasten, en de acht zalen van de White Cinema in Docks Bruxsel.

Geassocieerde markt

Geassocieerde afdeling