Werken in ICT

Zo digitaal. Zo SPIE.

Een bedrijf als SPIE zonder ICT? Dat is onmogelijk. Wij ontwikkelen en onderhouden software en systemen voor onze collega’s op het terrein en op de weg. En we kopen, bouwen en steunen iedereen die achter de schermen werkt. Waar zie je jezelf?

Autonomie

Lonende functies vereisen veel autonomie en flexibiliteit. We hebben allemaal onze eigen doelen en iedereen beslist hoe we die bereiken.

Ontwikkeling

Ja, je krijgt een uitdagende opleiding. Maar bovenal zul je leren en groeien op het terrein. Met uitdagende opdrachten en projecten, en ervaren collega's.

Kwaliteit

Ja, we leggen de lat hoog en komen onze beloften altijd na. Kwaliteit is immers ons handelsmerk. Maar dat geldt ook voor de kwaliteit van het leven. Jouw leven.

Collega’s op het werk

De jonge talenten van SPIE Belgium ICS #1

De jonge talenten van SPIE Belgium ICS #2

Zo SPIE, zo ICT. Systeemingenieurs, ontwikkelaars, architecten, technisch ondersteunend personeel, enz. Zoveel variatie en zo weinig verschillen. Omdat ze allemaal talent, passie en een uniek gevoel voor humor delen. Zelfs hier, in ons hoofdkwartier in Brussel. 

Vacatures in ICT

Dus … zou u graag een spontane solliciatie sturen?

Ga ervoor, wij houden van initiatieven. Vergeet alleen niet om daarna terug te komen, want als u op deze link klikt, komt u op een andere website terecht. Maar maak je geen zorgen, deze is ook van ons.

Solliciteer nu

Ontdek onze andere beroepen