Construction Awards Brussel

SPIE Belgium voor de tweede opeenvolgende keer bekroond op de Construction Awards BXL in de categorie 'Jongerenintegratie en begeleiding in het professionele traject'

Brussel, 1 september 2021 – SPIE Belgium, een dochteronderneming van de Groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het vlak van energie en communicatie, mocht deze namiddag de hoofdprijs in de categorie ‘Jongerenintegratie en begeleiding in het professionele traject’ van de Construction Awards BXL 2021 in ontvangst nemen. Constructiv neemt de organisatie van deze prijzen voor zijn rekening.

 

Op vrijdag 27 augustus nam SPIE Belgium in haar kantoor te Anderlecht de hoofdprijs in de categorie ‘Jongerenintegratie en begeleiding in het professionele traject voor ondernemingen met meer dan 20 werknemers’ van de Construction Awards BXL in ontvangst. De prijzen zijn een initiatief van Constructiv, een organisatie die diensten verleent aan bedrijven en vakmensen in de bouwsector.

 

Met deze prijs beloont Constructiv de meest verdienstelijke Brusselse bouwbedrijven in drie domeinen: Competentiebeheer, Welzijn en Toeleiding.

 

SPIE Belgium onderscheidt zich in de categorie 'Jongerenintegratie en begeleiding in het professionele traject' door de inspanningen die het bedrijf levert om mensen aan te werven en op te leiden, het BouwIngroeiBaan-initiatief (BIB) en de integratie van nieuwe medewerkers.

 

We zijn trots op deze prijs. Het is een mooie erkenning voor de manier waarop we ons inzetten voor de aanwerving, oriëntatie en ontwikkeling van onze medewerkers in het algemeen én voor onze capaciteit om jongeren een plek te geven bij ons bedrijf”, vertelt Manuel Moral, Human Resources Manager bij SPIE Belgium. 

Geassocieerde markt

Geassocieerde afdelingen