INFRASTRUCTURE & SERVICES

DE AFDELING “INFRASTRUCTURE & SERVICES” VAN SPIE BELGIUM HEEFT DE AMBITIE OM ONZE LEVENSKWALITEIT MAXIMAAL TE VERBETEREN DOOR EEN BETERE LEEFOMGEVING TE CREËREN EN DIT OP EEN MILIEUVRIENDELIJKE MANIER.

 

 

Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van haar Belgische en Luxemburgse klanten, heeft SPIE Belgium een groot gamma aan innovatieve en duurzame technische oplossingen ontwikkeld in de infrastructuursector.

Haar belangrijkste klanten zijn openbaar vervoer sectoren zoals luchthavens, spoorwegens, waterwegen en busmaatschappijen alsook andere overheden en openbare diensten, beheersorganen van allerhande soorten verkeer, zowel individueel als gemeenschappelijk, enz. Om aan uw verwachtingen te voldoen en een toekomst te garanderen voor volgende generaties, moeten wij u natuurlijk begrijpen, maar ook de economische, maatschappelijke en klimaatuitdagingen van uw project. Ons doel? U een gepersonaliseerde oplossing aanbieden die zowel aan uw verwachtingen als aan de eisen van de bevolking voldoet.

Van raadgeving tot het projectbeheer, de automatisering, de productie en de montage... U kunt bij SPIE terecht voor elke aanvraag in verband met veiligheid, inrichting, infrastructuurbeheer en beheer van openbare diensten of zelfs de bescherming van het milieu. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, mechanica en automatisering. Dat grote aanbod van vaardigheden vindt u bij ons allemaal binnenshuis.

Volledige of gedeeltelijke, grootschalige of kleinere werken, multidisciplinaire of multitechnische aanpak, enz. Welk project van ruimtelijke ordening u ook opzet, de afdeling Infrastructuur van SPIE Belgium garandeert u een kwaliteitsvolle service die beantwoordt aan uw verwachtingen. Bent u op zoek naar een volledig ready-made oplossing voor uw project? SPIE past zich aan uw eisen aan en handelt als een echte probleemoplosser. Van de studie tot de uitwerking, onze teams van ingenieurs, installateurs en automatici bieden u een geïntegreerde totaalservice.

Met onze afdeling Infrastructure Services staan wij ook garant voor het  onderhoud van uw technische installaties.  Deze dienst begrijpt preventief onderhoud, depannages en herstellingen dewelke de levensduur van uw installaties verlengen. Tevens kunnen wij instaan  voor de modernisering van uw installaties alsook kunnen wij totale garantieformules aanbieden met complete follow-up nodig voor een globaal management. 

Wij garanderen u dat wij uw interventieaanvragen 24/24, 7/7 behandelen. U kan onze beveiligde site bezoeken via een webportaal waarop u in real time het preventieve onderhoud en de herstellingen kunt volgen, die wij bij u uitvoeren.

Dankzij onze pluridisciplinaire teams, kan onze dienst “Hard Facility Management” zich ook over alle technische aspecten van een gebouw ontfermen. De voordelen: één contactpersoon, één verantwoordelijke, een team uit de buurt dankzij ons dichte netwerk en, natuurlijk, een resultaatsverbintenis.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden op het vlak van energie: zoals de opmaak en de opvolging van EPC’s (energieprestatiecontracten) en de uitvoering van een audit om uw energieverbruik te optimaliseren. Om de financiering van uw verbeter- of vervangingsprojecten te vereenvoudigen, kunnen wij u ook derde-investeringen aanbieden.

Referenties & Nieuws