BUILDING SYSTEMS & SERVICES

“BUILDING SYSTEMS” IS DE AFDELING “BUILDING” VAN SPIE BELGIUM. NIEUWBOUW OF RENOVATIE, VOLLEDIGE OF GEDEELTELIJKE OPDRACHT, GROOTSCHALIGE OF KLEINERE WERKEN, MULTIDISCIPLINAIRE OF MULTITECHNISCHE AANPAK, ENZ. Wat uw aanvraag ook inhoudt, SPIE is uw vertrouwenspartner voor de uitvoering van uw werken.

 

Als beslissingnemer of investeerder in vastgoed zoekt u een partner die uw denkproces en toekomstvisie deelt. Door naadloze coördinatie met de bouwheren bieden we u functionele, milieuvriendelijke oplossingen, meer bepaald dankzij Building as a Service.

Luchthavens, hotels, winkelcentra, farmaceutische industrie, datacenters, ziekenhuiscentra, enz. Wat voor gebouw of werf het ook betreft, SPIE staat paraat om u te helpen bij alle HVAC, sanitaire of elektrische installaties. Van raadgeving en technische analyse, engineering, projectbeheer, testen en commissionering helemaal tot aan de bouw, bieden wij u een globale, innovatieve en echt future-proof oplossing.

Onze expertise is veelzijdig : elektriciteit, verwarming, airconditioning, verlichting, zwakstroominstallaties, branddetectie, data, loodgieterij, enz. Kortom, u kunt een beroep doen op de vaardigheden van een multidisciplinair team terwijl u maar één contactpersoon heeft voor het hele project.

 

Dankzij een Smart Maintenance-oplossing, biedt Building Systems & Services ook onderhoudsdiensten voor uw technische installaties, wat tevens hun levensduur verlengt.  Deze dienst begrijpt preventief onderhoud, depannages, herstellingen, modernisering of totale garantieformules in; alle follow-up nodig voor een globale management. 

Wij garanderen u dat wij uw interventieaanvragen 24/24, 7/7 behandelen. U kan onze beveiligde site bezoeken via een webportaal waarop u in real time het preventieve onderhoud en de herstellingen kunt volgen, die wij bij u uitvoeren.

Dankzij onze pluridisciplinaire teams, kan onze dienst “Hard Facility Management” zich ook over alle technische aspecten van een gebouw ontfermen. De voordelen: één contactpersoon, één verantwoordelijke, een team uit de buurt dankzij ons dichte netwerk en, natuurlijk, een resultaatsverbintenis.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden op het vlak van energie: zoals de opmaak en de opvolging van EPC’s (energieprestatiecontracten) en de uitvoering van een audit om uw energieverbruik te optimaliseren. Om de financiering van uw verbeter- of vervangingsprojecten te vereenvoudigen, kunnen wij u ook derde-investeringen aanbieden.

 

Wij bieden oplossingen op maat om uw gebouwen aan te passen aan Covid-19

 

Download PDF folder

Voor meer informatie, download PDF folder

 

OPLOSSINGEN AANGEPAST AAN COVID-19

Download PDF folder

Referenties & Nieuws